Zona: Centrul Vechi, Centrul Istoric
Ambient: Clasic
Capacitate: cafenea – 50 locuri, terasa – 50 locuri, club – 200 locuri (600 in picioare)
Optiuni : wi-fi,plasme, videoproiector, ring de dans, aer conditionat, climatizare, ventilatie fum, vizionari meciuri , parcare privata, garderoba, lounge .


Orar: Cafenea : 10:00 – 01:00(luni-duminica)
Club : 22:00 – 05:00(joi-sambata)

Meniul Zilei – ciorba + fel principal + paine + limonada sau cafea(2-3 feluri la alegere) – 19 lei

Organizare evenimente speciale:

Maraboo Cafe & Club organizeaza: petreceri corporate, evenimente private, intalniri de afaceri, lansari, conferinte, filmari, aniversari, majorate, petreceri de Revelion, prezentari de moda, expozitii de la 30 locuri pana la 600 locuri.

Avantaje:
- management evenimente
- hostess
- podium de prezentare detasabil (baluri boboci)
- garderoba
- bodyguard
- reduceri pentru early – booking

Oferte Speciale Club:

1. J&B + suc natural/cola/red bull – 220 lei

2. Vodka Finlandia + suc natural/cola/red bull – 210 lei

Meniu Club aici

Plasat in zona centrala a orasului, Maraboo Cafe & Club reprezinta un punct de distractie pe harta cluburilor din Centrul Vechi, fiind combinatia perfecta dintre o cafenea moderna la primul nivel si club de socializare situat la demisol, unde petrecerile tin pana dimineata!


Abordand un concept exclusivist, care mizeaza pe petreceri tematice inedite si artisti invitati, cu o amenajare exotica, Club Maraboo are o capacitate de 200 locuri la canapele si pana la 500 locuri in picioare.
Suntem prezenti cu organizarea diferitelor petreceri si evenimente saptamanale( de miercuri pana sambata), precum si alte evenimente (petreceri private si corporate, aniversari, lansari de produs, prezentari, etc) in oricare din zilele saptamanii.

Semnificatia cuvantului “Maraboo” a starnit curiozitatea multora, explicatiile fiind dintre cele mai diverse. Este cunoscut drept o insula privata, un loc ascuns in care indragostitii isi pot trai povestea de iubire departe de cotidian.

Galerii fotoIn club Maraboo regasim insula din Centrul Vechi in care evadezi. Designerul Alexandru Serban a dorit sa creeze prin arhitectura si elementele de decor un spatiu exotic.Reuniunea intre natura si viata, prin insasi elementele din sigla ( cercul si copacul din sigla clubului simbolizeaza viata), Maraboo este decorat foarte viu.

Vei regasi tablouri cu manechini, cer instelat, pereti construiti din pietre de rau, pardoseala din lem natur, mobilier de bar din lemn masiv cu linii retro, elemente de decor origami, precum si un acvariu superb.Clubul este impartit pe trei tronsoane, fiecare atent decorat si inspirat de natura. Sfori atent montate pe pereti imitand crengi, liane, falduri pe tavan simbolizand nori. Iar culoarea verde predominanta pentru elementele de decor iti activeaza simturile.

Copacul, simbol al fortei vitale, al pomului cunoasterii, legatura indestructibila intre lumea zeilor, a cerului, cu izvorul vietii – pamantul, semn de bunastare si de fericire, este elementul principal folosit in decor de arhitect si se regaseste atat in sigla si materialele promotionale ale locatiei, cat si ca suport pentru barul principal si cel de vinuri.

Filmulet prezentare AICI

Recomandari din meniul Maraboo:
- MARABOO FRAPPE
- Vodka Finlandia + suc natural/cola/red bull – 210 lei
- vodka Grey Goose
- J&B + suc natural/cola/red bull – 220 lei

Contact

Adresa :str. Blanari nr.12, sector 3, Bucuresti
Tel: 0751.393.589 / 0786.042.024
Email: marketing@maraboo.ro
Web: http://www.maraboo.ro/
Pagina Facebook Cafenea: https://www.facebook.com/MarabooCafeLounge
Pagina Facebook Club : https://www.facebook.com/MarabooClub

Harta : Pentru vizualizarea locatiei dati click pe butonul Bird’s eye de la harta.


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
2 adunat cu 4

Comments are closed.

Previous Post
«
Next Post
»
?>
-sigara
elektronik sigara
ukash